joi, 14 octombrie 2010

BOMBOANE RAFFAELLO

Doamna mea e innebunita dupa aceste bomboane. Daca ii cumpar un blister cu patru ghiulele, ma cearta  ca de ce nu i-am luat o cutiuta. Daca ii iau o cutiuta, ma cearta ca de ce nu i-am luat o cutie. Si tot asa... Oricate i-as cumpara, un bax, o roaba, o basculanta, tot nu-i sunt de ajuns. Si nu e singura din casa care pofteste aprig la bulgarasii astia albi. Sara, fetita noastra, ii calca pe urme. Singura solutie a fost sa-si faca singura. Si ce, credeti ca i-a luat mult? Ash. Problema e ca asa cum le face sa apara, tot asa le si face sa si dispara. David Copperfield ar fii invidios pe asa reusita. Ceva imi spune ca si voi veti proceda la fel cu aceste

BOMBOANE RAFFAELLO

Ideea e sa va faceti rost si de acele cupe de hartie in care le veti posta, dar ceva imi spune ca le veti cumpara degeaba, ca nu vor ajunge bomboanele in ele, neam.

Reteta de la andreea fr


INGREDIENTE
- 200 g lapte condensat indulcit (ati citit bine, g de la grame)
- 150 g de fulgi de nuca de cocos
- 1 lingura de unt topit
- alune de padure, cate una de bomboana

PREPARARE
Se amesteca laptele cu 100 g nuca de cocos si untul topit.
Daca vi se pare prea moale, mai adaugati nuca de cocos.
Formati bomboanele in care puneti cate o aluna.
Tavaliti-le prin restul de nuca de cocos.
Dati la rece pentru a se intari.
Paziti-le ca pe ochii din cap.
Pofticiosii din casa stiu de ce.

POFTA BUNA!!!
...daca apucati